Om

Själv är jag född och uppvuxen i Göteborg, men sen slutet av 80-talet är jag bosatt i Småland, närmare bestämt i Vetlanda. Jag är gift med Kristina efter det att vi lovade varandra evig trohet och kärlek i Vetlanda Kyrka 2007.  Och sen har vi då våra så kära barn och barnbarn som förgyller tillvaron och som är en stor källa till glädje för oss.  2 katter och en hund ingår för övrigt i vårt hem. Ganska så sportintresserad, men absolut ingen nörd. Lagen i mitt hjärta är. IFK Göteborg och på is Frölunda HC

Om jag tror på Gud? Ja, självklart!

Sen efter det att jag som ung blev troende och en bekännande kristen, så har det dock kantats av en resa som har inneburit flertal misstag och felaktiga steg där jag stundom har hamnat helt vilse och stundom även utanför den smala vägen. Men på nått sätt har jag alltid hittat tillbaks till tron igen, vilket säger mer om vem Gud är, än om mina tillkortakommanden, för utan Hans nåd hade det aldrig fungerat. Mer om detta, om hur jag blev frälst och varför jag än idag bekänner mig till den kristna tron finns att läsa på min blogg.

Läser gärna en och annan bok när jag känner för det. I huvudsak läser jag håller mig dock mestadels till Bibeln, vad som där står skrivet om allt väsentligt som rör och handlar om den kristna tron, med mera.

Och så tycker jag om god mat, helst när min fru har tillagat den.

Annonser