Kristen och Sverigedemokrat, hur går det ihop?


Det är få saker som kan reta upp mig så till den grad att jag förlorar humöret. Men när man som och vissa gör blandar ihop kristen tro och utifrån den utgångspunkten uppmanar kristna till att stödja och rösta på Sverigedemokraterna  i höstens val, då knyter jag näven i byxfickan. Och på ren svenska gör det mig förbannad!

En som gör det heter Lars Enarson. Tänkte först jag skulle lägga upp en länk till hans podcast, men eftersom det kan uppfattas som jag ger gratis och fritt utrymme för de åsikter han står för och vill lansera så låter jag hellre bli att göra det.

Att denne Lars Enarson är en rätt obetydlig person märks inte minst  av de anspråk han gör och vill framställa sig som.  För enligt honom själv är han en profet vars tjänst Gud har kallat och utsett honom till att fömedla, som det heter, profetiska budskap till Sverige.

Och profeterar det gör han, men sen vem det nu är som i verkligheten och i sanningens namn står bakom hans profetior är en annan, en helt annan sak.

Sofia Mirjamsdotter, skriver.

Sverigedemokraterna vill inte bara minska asylinvandringen, de vill inte ha den alls. När nu övriga partier anammat en restriktivare politik tar de ett steg till och börjar tala om återvandring. Invandrare som varit här länge ska kastas ut. Personer ska tas ifrån sina medborgarskap. (Detta gäller även infödda svenskar som inte lever upp till SD:s beskrivning av hur man är svensk.)

https://www.st.nu/artikel/opinion/ledare/sofia-mirjamsdotter-varfor-rosta-pa-sverigedemokraterna-om-du-sympatiserar-mer-med-ett-annat-parti

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s